бул. Рожен 24А, сграда BP Logistics, ет. 3
София,
България
23.3185799
42.7410396
UserLikes
Име:

АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ

Адрес: София, бул. Рожен 24А, сграда BP Logistics, ет. 3
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.antares-bg.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Офис-обзавеждане
Дейност:

Производство и внос на офис столове

Ключови думи: офис столове, офис стол, работни столове, столове, мениджърски столове

Продукти


Галерия


АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ


Сподели във Facebook






За нас

АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ ООД е част от международната компания ANTARES INTERNATIONAL GROUP.


Дейността на фирмата е внос и производство на офис столове – мениджърски, работни, конферентни, посетителски и детски. Предлагат се 430 модела в 21 вида дамаски и кожи в 315 цвята.


ANTARES INTERNATIONAL GROUP управлява 238 служители в седем страни в Европа. Създадена е преди 20 години. От самото начало постоянно и прогресивно расте. Благодарение на непрекъснато усвояване на нова информация, придобиване на опит, разширяване на производствения капацитет и човешкия ресурс, се стреми към задоволяване на потребностите на клиентите с възможно най-добрия продукт и услуга. Продължителното прилагане на опита ни, доведе до получаването на Сертификат ISO 9001 и Сертификат ISO 14001, което потвърждава първокласното изпълнение по отношение на качеството на продукта, организацията на компанията, грижата за клиента и щадящото отношение към околната среда.


Предлагаме продукти, които благодарение на модерен дизайн и високо качество заемат водеща позиция на пазара.


За наша цел считаме производството и дистрибуцията на офис столове, от среден и висок клас, с безупречно качество, максимална сигурност, които са адекватни на изискванията на хората, които работят седнали.


Нашата фирма е организирана на базата на процеси и цели, с ясни и еднозначни правила, обмисляни непрекъснато. За постигането на целите, работата в екип има най-важна роля. Всеки наш колега поема отговорност не само за собствения си отдел, но и за качеството на всички услуги и продукти, които доставяме на клиентите. Този ангажимент наистина гарантира производството на допълнителна стойност. Твърдим, че както работата и приятелския, и непринуден климат, така и чистата, и хармонична среда на работа, са условие за достигане на отличния резултат. Нашият екип се характеризира с внимание, уважение, взаимна загриженост и лоялност към фирмата.

 
Открийте ни в Google+